Avainlippudiplomi »PALVELEMME ARKISIN 8.00-20.00

Kirjaudu Facebookiin niin näet tämän tekstin alapuolella fb-sivupäivityksiämme.

Alfapet eläinlääkärit - Hellää hoitoa hampaista hännänpäähän Espoon Kauklahdessa jo 10 vuotta

Tervetuloa ALFAPET Eläinlääkärit nettisivuille. Erottaudumme eduksemme lämminhenkisenä, asiantuntevana eläinlääkäriasemana, jonne on helppo tulla. Ammattitaitoiset eläinlääkärimme ja hoitajamme ovat joustavia ja helposti lähestyttäviä. Panostamme kaikessa toiminnassamme  läpinäkyvyyteen ja luotettavuuteen, paras tulos lemmikin hoidon kannalta saavutetaan yhteistyöllä omistajan kanssa.

Peruspalveluiden lisäksi kiinnitämme huomiota erityisesti vanhenevien lemmikkien terveydenhuoltoon, kissojen erityistarpeisiin ja hammashoitoon.  Teemme myös tarvittaessa kotikäyntinä pentuetarkastukset ja eläinystävänne   viimeiselle matkalleen saattamisen.

Me kouluttaudumme jatkuvasti ja teemme työtämme uusilla, juuri eläinten hoitoon tarkoitetuilla laitteilla. Meillä on mm. digiröntgen, hammaspora, nykyaikaiset hematologian- ja kliinisen kemian analysaattorit, teemme ultraäänitutkimukset väridoppler-ultraäänilaitteella.

Ajankohtaista 

Palvelemme teitä ja 4-jalkaisia lemmikkejänne arkisin 8.00 - 20.00 viikonloppuisin ja arkipyhinä klinikkamme on suljettu.

Poliklinikalla tutkimme ja hoidamme ja toisessa rakennuksessa, samalla tontilla on meidän hammas- ja leikkaussali nukutuspotilaita varten.  

Alfaluotto

Lue lisää

Hammashoito

Lue lisää

Asiakastyytyväisyys

Lue lisää