Outi Forsén-Moilanen

Asiakaspalvelupäälikkö

Laadukas asiakaspalvelu ja Alfapetin korkea hoitotaso ovat arvoja, joihin voin samaistua. Olen mielelläni osa tällaista mahtavaa hoitotiimiä. Ja tietenkin on aina ihanaa nähdä kaikkien teidän karvakorvakamut.

Olen työskennellyt yritysmaailmassa monissa erilaisissa projekteissa niin projektipäällikkönä, ohjelmien pääkäyttäjänä kuin eri tietorekisterien käyttäjien kouluttajana ja kaikkea siltä väliltä mutta kaikissa on ollut aina kolme elementtiä vahvasti läsnä: asiakaspalvelu, bittien hallinta ja eri toimintojen kehittäminen ja jalkauttaminen käytäntöön. Yrittäjyys on myös tuttua, joten sukkuloin sujuvasti eri tehtävien ja roolien välillä oli sitten kyse remonttireetan, kirjanpitopirkon tai prosessikehittäjän tehtävistä.

Liikkeessä minut pitää vanhempi saksanpaimenpoika ja nuori kisu, pari yhdistystä ja aina jokin ”oma projekti” kotona - ettei mamman tavallinen arjen pyörittäminen vallan tylsäksi kävisi.  Kuvaan nappasin lainaan ihanan asiakkaamme Rokin kaveriksi. Jag betjänar er också på svenska.

Sulje ikkuna