Ajanvaraus 24/7 h

Varaa aika sivun alaosasta tai täältä!

Jos haluat ajan samalle päivälle, soita 09 80 55 900. Nettiajan voit varata huomisesta eteenpäin, ei samalle päivälle. Voit myös varata ajan puhelimitse klinikan aukioloaikoina arkisin  8.00 - 20.00 numerosta  09 80 55 900.

Ajanvarauksia voi netin kautta tehdä vain tietyille toimenpiteille. Jos et löydä sopivaa toimenpidettä listasta, ota yhteys klinikalle puhelimitse.

Kaikki eläinlääkäreidemme vapaat ajat eivät näy nettiajanvarauksessa, joten jos et löydä sopivaa aikaa lemmikillesi, ota yhteyttä puhelimitse klinikalle.           

Pidätämme oikeuden siirtää potilaan hoito toiselle eläinlääkärille. Jos ehdottomasti haluatte varata ajan vain valitsemallenne eläinlääkärille, ilmoittakaa siitä lisätietoja-kohdassa, jolloin voimme esim. sairaustapauksen sattuessa ottaa teihin yhteyttä.

Esteen sattuessa, muistathan peruuttaa käyntisi viimeistään edellisenä päivänä puhelimitse klo 18 mennessä ajanvaraukseemme. Peruuttamattomasta tai liian myöhään perutuista ajoista joudumme veloittamaan 30 euroa, peruuttamattomasta hammasoperaatio- tai leikkausajasta veloitamme 50-90 euroa. Ajanvarausta ei voi peruuttaa nettiajanvarauksen kautta, ei myöskään sähköpostilla.

Lue alla olevasta linkistä avautuva pdf ennen kuin tuot lemmikkisi hammashoitoon tai leikkaukseen!

Klikkaa ja lue PDF

LEMMIKKISI ELÄMÄNLAATU ON MEILLE TÄRKEÄ ASIA

Hinnastomme on esitetty ko. toimenpiteen yhteydessä varatessasi aikaa nettiajanvarauksen kautta. Joidenkin toimenpiteiden hintaan vaikuttaa potilaan paino, tällöin saat tarkemman hintatiedon vastaanotostamme. Hinnastomme on esillä myös odotustiloistamme.

Käyntiosoite: Kauppamäki 2, 02780 Espoo
Sähköpostiosoite: elainlaakarit(at)alfapet.fi

Ajanvaraus: Siirry nettiajanvaraukseen

tai p. 09 8055 900