Eläinlääkärin palvelut ja hintatietoja

Rokotukset

Rokotuskäynteihin kuuluu lemmikin perusterveystarkastus. Pyrimme keskittämään terveitten lemmikkien rokotukset tiistai- keskiviikko- ja torstaipäiville klo 8.00 - 17, jolloin rokotuskäynnin hinta on hieman edullisempi, muita lemmikkisi ongelmia ei näillä rokotuskäynneillä valitettavasti hoideta, vaan sitten varataan uusi aika. Pyydämme kohteliaimmin huomioimaan, että klo 17.00 jälkeen rokotusale ei ole enää voimassa (viimeinen rokotusaika alennuksen saamiselle on 16.45-17.00).

Muutama hintaesimerkki tiistai- keskiviikko- ja torstaipäivän rokotuksista (8.00-16.45):

  1. Koiran nelosrokote 53 €                 (muina aikoina 65 eur)
  2. Koiran nelos- ja rabiesrokote 58 € (70 eur)
  3. Kissan kolmoisrokote 53 €             (65 eur)
  4. Kissan kolmois- ja rabiesrokote 58 (70 eur)

Autamme Sinua pitämään lemmikkisi rokotukset ajan tasalla lähettämällä rokotuskutsut sähköpostiisi, rokotusmuistutuksen saat kun meillä oikea s-postiosoite.

Lisätietoja lemmikkien rokotuksista löydät Elintarviketurvallisuusviraston sivuilta: http://www.evira.fi/portal/fi/elaimet/elainten+terveys+ja+elaintaudit/rokoteneuvonta/elainlajikohtaiset+rokotteet

passi ja tunnistusmerkintä, mikrosirutus

Ulkomaille matkustavat lemmikit tarvitsevat lemmikkieläinpassin, jonka hinta meillä on 59€ edellyttäen, että lemmikillä on mikrosiru ja rokotukset voimassa. EU-passin myöntää aina eläinlääkäri, käyntiin kuuluu terveystarkastus. EU-passi muun toimenpiteen yhteydessä 35€.

Mikrosirutus erillisenä käyntinä 75€ mikrosirutus muun toimenpiteen yhteydessä 25€

http://www.evira.fi/files/attachments/fi/elaimet/tuonti_ja_vienti/eujasenmaat/lemmikkielainpassin_tayttoohje_ilman_tunnisteita.pdf

hammashoidot 

Hammashoidot tekee aina eläinlääkäri ja hoitaja valvoo nukutusta. Hintamme sisältää myös kotiin tulevat kipulääkkeet.   Lue lisää hammashoidoista.                                                                                                                                                                                             

Hintaesimerkkejä:

kissan hammaskivenpoisto ja koko suun rtg-kuvaus alkaen 257€  -hammaskiveä voidaan poistaa myös ilman rtg-kuvausta, jolloin hinta on alkaen 187€ ,                                             

Koirien hammaskivenpoisto on hinnoiteltu painon mukaan ja siksi vaihtelee, hintaesimerkkinä ääripäät. Alle 10kg koiran hammaskivenpoisto ja koko suun rtg-kuvaus alkaen 290€, hammaskivenpoisto ilman rtg-kuvia alk 210€,

Yli 30 kg painavan koiran hammaskiven poisto sisältäen koko suun rtg-kuvauksen alk 335€.  Hammaskivenpoisto ilman rtg-kuvia alk 244 €, hintamme sisältää myös kotiin tulevat kipulääkkeet. 

Muut toimenpiteet kuten esim. hampaiden poistot voidaan hinnoitella tarkemmin vasta rtg-kuvien perusteella. 

Sisätaudit, tiineysultra

Klinikallamme on laadukas ja moderni laboratorio, jossa pystymme suorittamaan useat verinäytetutkimukset jo samana päivänä. Diagnostiikan tukena meillä on myös ultraääni- ja digiröntgenlaite. 

Koiran tiineysultra alk. 80€

Kirurgia

Teemme pehmytosakirurgisia toimenpiteitä.  Keskitämme leikkaustoimenpiteet aamupäiville, jotta lemmikkisi saa herätä klinikalla valvotuissa olosuhteissa. Anestesiavalvonta on meille erityinen ylpeyden aihe, potilasta valvoo jokaisessa leikkaustoimenpiteessä tehtävään koulutettu klinikkaeläintenhoitaja. Hintamme ovat kokonaishintoja sisältäen myös kotiin tulevat kipulääkkeet ja kaulurin.

Hintaesimerkkejä yleisimmistä kirurgisista toimenpiteistä:

Poikakissan kastraatio 88 € (molemmat kivekset laskeutuneet), hintamme sisältää myös kotiin tulevat kipulääkkeet. Tyttökissan sterilaatio alkaen 155€                                                                 

Koirien kastraation ja sterilaation hinta riippuu potilaan painosta, esim. 10 kg painavan poikakoiran kastraatio on alkaen 300€

Yli 40 kg painavan koiran kastraatio noin 380€

Alle 10 kg painavan tyttökoiran sterilaatio on noin 467€ ja yli 60 kg painavan koiran sterilaatio alkaen 675€,

Ennen leikkaustoimenpiteitä suosittelemme potilaillemme anestesiaverinäytettä ( 50 €) anestesiaturvallisuuden parantamiseksi. Verinäytteestä määritellään maksa- ja munuaisarvot, veren proteiinit, punasolu- ja tulehdussoluarvot, verinäyt tulee ottaa mieluiten leikkausta edeltävänä päivänä.

iho- ja korvasairaudet

Varaamme iho- ja korvasairauspotilaille vastaanottoaikaa vähintään 30 minuuttia. Suurimman osan ihonäytetutkimuksista pystymme tekemään heti käynnin yhteydessä tehokkaan hoidon aloittamiseksi.

Korvapotilaan perustutkimus maksaa noin 120€ + lääkkeet. Tarkkaa hintaa on vaikea etukäteen määritellä, koska vasta eläinlääkärin tutkimuksen perusteella seviää minkälainen hoito määrätään.  

viralliset kuvaukset

Viralliset polvitarkastukset, sydänkuuntelu, lonkka-kyynär- ja selkäkuvat kuvaamme digiröntgenlaitteella ja lähetämme kuvat suoraan Kenneliittoon. Tallennamme kuvat halutessasi CD:lle, jonka voit ostaa itsellesi, CD maksaa 20 euroa noudettuna vastaanotoltamme. Emme lähetä kuvia sähköpostilla niiden suuren kuvakoon vuoksi

Järjestämme myös kimppakuvauksia, joista ilmoitamme erikseen.

Hintaesimerkkejä kimppakuvauspäivän hinnoista:   - viralliset lonkka- kyynärkuvat 139€. Viralliset kuvat lähetetään aina Kennelliittoon.

Senioriohjelma

Senioriohjelma on tarkoitettu perusterveille yli 7-vuotiaille koirille ja kissoille. Se on paljon laajempi kuin terveystarkastus rokotuskäynnin yhteydessä.  Toisinaan tutkimuksissa löytyy jotain, johon huomiota kiinnittämällä saadaan lemmikin elämänlaatua parannettua ja mahdollisia sairauksia kiinni jo ennen oireiden alkamista. Senioriohjelmia on kolme.

Alfapetissä Kultasydän senioriohjelma tarkoittaa eläinlääkärikäyntiä, jossa käydään läpi kliininen perustarkastus, ortopedinen ja neurologinen perustutkimus ja otetaan laajat verinäytteet (hematologia, peruselinarvot, elektrolyytit ja kilpirauhasarvo), paasto n. 6h, tutkitaan virtsanäyte ja mitataan verenpaine. Saatamme myös rokotukset ajantasalle (rokote ei kuulu kokonaishintaan). Aikaa varataan yhteensä noin 30 min eläinlääkärille ja 30 min hoitajalle.  Kokonaishinta tälle paketille on 199 eur, tämän lisäksi senioriohjelmalainen on oikeutettu -25 % rehu ja tarvike alennukseen kuukauden ajan käynnistä meillä myytävästä kyseiselle eläimelle sopivasta ruoasta ja tarvikkeista.

Näytteen lähetyksen vuoksi aika senioriohjelmaan voidaan varata maanantaista torstaihin klo 8:30 - 15:30 väliselle ajalle. Kultasydän Senioriohjelmaan ei voi varata aikaa nettiajanvarauksen kautta. Varaa aika vastaanotoltamme 09-80 55 900.

Senioriohjelma Hopeaviiksi Varaa aikaa 30 min, laaja perustutkimus. Verinäytteitä varten paasto n 6h. Tähän tutkimukseen kuuluu Chem10 ja hematologia sekä T4 (T4-tutkimuksen voi vaihtaa virtsanäytteeksi). Tulokset saa kotiin sähköpostilla, kokonaishinta on 155 eur. Samalla käynnillä voimme rokottaa, otta korvanäytteen, verenpaineen tai mitata silmänpaineet jotka laskutetaan hinnaston mukaan.  Silmänpaineen mittaaminen 10 e, verenpaineen mittaaminen 20 e, virtsanäytteen tutkiminen 25 e, + rokotus, rokotuksen hinta vaihtelee riippuen rokotteesta.  Voit varata myös ilta-ajan, näytteet valmistuvat omassa laboratoriossamme. Senioriohjelmalainen on oikeutettu -25 % rehu ja tarvike alennukseen kuukauden ajan käynnistä meillä myytävästä kyseiselle eläimelle sopivasta ruoasta ja tarvikkeista. Senioriohjelma Hopeaviiksen voit varata nettiajanvarauskemme kautta.

Senioriohjelma Harmaakuono  Varaa aikaa 15 min, suppea perustutkimus. Verinäytteitä varten paasto n. 6h. Tutkimukseen kuuluu Chem10 (peruselinarvoista kertova laboratoriotutkimus). Tulokset lähetämme sähköpostilla, kokonaishinta on 110 eur. Samalla käynnillä onnistuu rokottaminen, rokotuksen hinta ei sisälly hintaan. Voit varata myös ilta-ajan, näytteet valmistuvat omassa laboratoriossamme. Senioriohjelmalainen on oikeutettu -25 % ruoka ja tarvike alennukseen kuukauden ajan käynnistä meillä myytävästä kyseiselle eläimelle sopivasta ruoasta ja tarvikkeista.  Senioriohjelma Harmaakuonon voit varata nettiajanvarauksemme kautta.  

ensiapu

Annamme aina ensiavun lemmikillesi. On hyvä kuitenkin soittaa vastaanottoon ja kertoa tapahtumasta niin osaamme varautua ennakkoon.

päiväsairaala

Meillä on mahdollisuus ottaa joitakin potilaita päiväksi esim. seurantaan tai jos sinulla on hankaluuksia löytää sopivaa aikaa, voit tuoda lemmikkisi meille aamulla töihin mennessäsi ja hakea kotiin töistä palatessasi. Näin voimme tutkia ja hoitaa potilaan päivän rauhallisempana hetkenä. Emme kuitenkaan voi ottaa eroahdistuksesta kärsiviä tai muuten kovin rauhattomia potilaita. Ota ruokaa mukaan ja tuttu lelu tms. Päiväsairaala ajasta emme veloita erikseen, veloitamme etukäteen sovitut tutkimukset hinnastomme mukaan. Päiväsairaala aika sovitaan etukäteen.

Kotikäynnit

 Teemme kotikäyntejä yleensä päivällä tai iltapäivisin, joskus erikseen sovittaessa myös viikonloppuisin.

eutanasia ja tuhkauspalvelut

Käytämme Lemmikkilehdon tuhkauspalveluja www.lemmikkilehto.fi

LEMMIKKISI ELÄMÄNLAATU ON MEILLE TÄRKEÄ ASIA

Eläinlääkärimme ja hoitajamme ovat ammattitaitoisia, lämminhenkisiä ja helposti lähestyttäviä.

Käyntiosoite: Hansatie 26, 02780 Espoo
Sähköpostiosoite: elainlaakarit(at)alfapet.fi
Ajanvaraus netin kautta tai p. 09 8055 900