Alfapet Eläinlääkärit on perheyritys

Haaveista tuli toiveita ja monen välietapin kautta ALFAPET Eläinlääkärit on eläinlääkäri Marja Hassin toteutunut unelma. Suunnittelutyö lähti käyntiin jo opiskeluaikana ja Alfapet avasi ovensa lokakuussa 2007. Motivaationa oli jo silloin ja on tänäkin päivänä eläinrakkaus. Marja Hassi toimii johtavana eläinlääkärinä ja osaomistajana.

Perheyrityksen Alfapetistä tekee se, että Marjan vanhemmat ovat yrityksen taustatukena.

Alfapetissä panostetaan ennaltaehkäisevään terveydenhuoltoon, selkeisiin sekä suullisiin- että kirjallisiin hoito-ohjeisiin ja neuvontaan, me kuuntelemme ja autamme.

Marja on ylpeä osaavasta ja lämminhenkisestä tiimistään, Alfatiimistä. Eläinlääkärimme ja hoitajamme ovat ammattitaitoisia ja helposti lähestyttäviä. Kehitämme jatkuvasti osaamistamme ja palveluitamme ja olemme onnellisia, kun saamme kiitosta ystävällisestä ja välittävästä palvelusta. Tyytyväinen henkilökunta tekee myös asiakaspalvelusta joustavaa, ja olemme ylpeitä voidessamme tarjota avun hädän hetkellä.

”Hyvä hoitosuhde ja luottamus molemmin puolin antavat parhaat mahdollisuudet ennaltaehkäisevään terveydenhuoltoon ja sairaudenhoitoon. Hoidamme asiakkaitamme suurella sydämellä ja ammattitaidolla eikä mikään pulma ole meille vähäpätöinen.  Hoidamme lemmikit leikkisistä pennuista elinvoimaisen aikuisiän kautta arvokkaaseen vanhuuteen" kiteyttää Marja.

Asiakastyytyväisyyskysely

R.Lappalainen Liiketalouden koulutusohjelma opinnäytetyö lokakuu 2013 -lyhyt tiivistelmä.

Alfapet selvisi loistavin arvosanoin asiakastyytyväisyyskyselystä. Kysely toimii hyvänä pohjana ja verrokkina, kun taas tulevaisuudessa mitataan asiakastyytyväisyyttä. Palvelun laatua voi mitata monin tavoin, eikä lopulliseen totuuteen pääse millään yksittäisellä menetelmällä. Eläinlääkäriklinikat kuitenkin hallitsevat laadukkaan palvelun tuottamisen, ja siitä todisteena voidaan pitää Alfapetille tehtyä asiakaskyselyä. Arviot olivat pääosin kiitettäviä.

Asiakastyytyväisyyskyselyn tulokset
Keskimääräinen asiakassuhde on kestänyt kolme vuotta, ja 80 % hoidokeista on koiria. Vastaajista 19 % on Kauklahdesta ja 67 % muualta Espoosta. Asiakastyytyväisyys oli erittäin korkealla tasolla. Asiakkailtamme kysyttiin kuinka todennäköisesti suosittelet klinikkaamme? Imartelevat 97 % käyttäjistä suosittelee Alfapet eläinlääkäriklinikkaa. Tuttavan suosituksesta klinikalle löysi 26 % vastaajista, paikallistuntemus auttoi 35 % ja Googlen 20 % - asiakkaista. Tuttavien suosituksilla on väliä!

Nimi: Sera syntymäaika 04.09.2013.
Koiran rotu, ja -kuvaus: Musta, narttu, +34kg, sekarotuinen saksanpaimenkoira. Isä saksanpaimenkoira, emä valkoinenpaimenkoira. Valkoinenpaimenkoira jalostettiin valkoisista saksanpaimenkoirista.
Seran kouluttaja, ohjaaja ja kasvattaja on Anssi Enroth .

Tuemme pelastuskoira Seran alkutaipaletta

Haluamme tukea ihmisen henkilöturvallisuutta pelastuskoiraharrastuksen avulla. AlfaPet Eläinlääkärit Oy näkee erittäin tärkeäksi sen, että pelastuskoiria koulutetaan löytämään eksyneitä ihmisiä, jotka ovat hengen vaarassa. 
Hakukoiralla tarkoitetaan ilmavainuisesti kadonneita ihmisiä etsivää koiraa. Koira kulkee ohjaajan kanssa määrätyn alueen läpi ja löytäessään ihmisen kulkiessaan jättämän "hajutunnelin" ilmasta, koira seuraa tätä ihmisen luokse ja ilmaisee ohjaajalle löytäneensä ihmisen. Koira ei luonnostaan tiedä kuka on eksynyt ja ketä etsitään, vaan koiran tehtävä käytännössä on etsiä ja ilmaista annetulta alueelta kaikki ihmiset, jotka koira kykenee löytämään. 

Seran polku kohti pelasstuskoirakokeita ja viranomaisten tueksi hälytettävää etsintäryhmää näyttää valoisalta, joskin pitkältä. Seran tulee toistojen kautta saada harjoituksissa varmuutta löytyneen henkilön ilmaisuun. Kun yhdistelmä etsintä ja ilmaisu sujuu leikiten, alkaa Sera opetella esineiden etsintää ja niiden ilmaisua. Tällä pyritään siihen, että etsinnän aikana mahdolliset kadonneelta henkilöltä tippuneen esineen löytyessä, saadaan käsitystä henkilön mahdollisesta reitistä ja suunnasta, josta häntä kannattaa etsiä. 

Helmikuu 2016: Seran ilmaisuun paneutuminen on kantanut hedelmää. Se vaatii toki vielä paljon työtä, jotta haukkumalla ilmaisu saadaan toivotulle tasolle. Mutta näyttäisi siltä, että ilmaisun suurimmat ongelmat on saatu ratkottua eikä ilmaisutapaa tarvitse vaihtaa.

Seran into harrastukseen on säilynyt hyvänä ja työmotivaatiokin pysyy hyvin yllä palkkauksen mielekkyyttä seuraamalla. Uskon että lukuisien toistojen jälkeen Sera siirtyisikin ilmaisuharjoituksista pidempikestoisiin etsintäharjoituksiiin, eli yhtä askelta lähemmäs ensimmäistä pelastuskoirakoetta.