Alfapet Eläinlääkärit espoon kauklahdessa

Haaveista tuli toiveita ja monen välietapin kautta perheyritys ALFAPET Eläinlääkärit on eläinlääkäri Marja Hassin toteutunut unelma. Suunnittelutyö lähti käyntiin jo opiskeluaikana ja Alfapet avasi ovensa lokakuussa 2007. Motivaationa oli jo silloin ja on tänäkin päivänä eläinrakkaus. Marja Hassi toimii johtavana eläinlääkärinä ja osaomistajana.

Perheyrityksen Alfapetistä tekee se, että Marjan vanhemmat ovat yrityksen taustatukena.

Alfapetissä panostetaan ennaltaehkäisevään terveydenhuoltoon, selkeisiin sekä suullisiin- että kirjallisiin hoito-ohjeisiin ja neuvontaan, me kuuntelemme ja autamme.

Marja on ylpeä osaavasta ja lämminhenkisestä tiimistään, Alfatiimistä. Eläinlääkärimme ja hoitajamme ovat ammattitaitoisia ja helposti lähestyttäviä. Kehitämme jatkuvasti osaamistamme ja palveluitamme ja olemme onnellisia, kun saamme kiitosta ystävällisestä ja välittävästä palvelusta. Tyytyväinen henkilökunta tekee myös asiakaspalvelusta joustavaa, ja olemme ylpeitä voidessamme tarjota avun hädän hetkellä.

”Hyvä hoitosuhde ja luottamus molemmin puolin antavat parhaat mahdollisuudet ennaltaehkäisevään terveydenhuoltoon ja sairaudenhoitoon. Hoidamme asiakkaitamme suurella sydämellä ja ammattitaidolla eikä mikään pulma ole meille vähäpätöinen.  Hoidamme lemmikit leikkisistä pennuista elinvoimaisen aikuisiän kautta arvokkaaseen vanhuuteen" kiteyttää Marja.

Asiakastyytyväisyyskysely

R.Lappalainen Liiketalouden koulutusohjelma opinnäytetyö lokakuu 2013 -lyhyt tiivistelmä.

Alfapet selvisi loistavin arvosanoin asiakastyytyväisyyskyselystä. Kysely toimii hyvänä pohjana ja verrokkina, kun taas tulevaisuudessa mitataan asiakastyytyväisyyttä. Palvelun laatua voi mitata monin tavoin, eikä lopulliseen totuuteen pääse millään yksittäisellä menetelmällä. Eläinlääkäriklinikat kuitenkin hallitsevat laadukkaan palvelun tuottamisen, ja siitä todisteena voidaan pitää Alfapetille tehtyä asiakaskyselyä. Arviot olivat pääosin kiitettäviä.

Asiakastyytyväisyyskyselyn tulokset
Keskimääräinen asiakassuhde on kestänyt kolme vuotta, ja 80 % hoidokeista on koiria. Vastaajista 19 % on Kauklahdesta ja 67 % muualta Espoosta. Asiakastyytyväisyys oli erittäin korkealla tasolla. Asiakkailtamme kysyttiin kuinka todennäköisesti suosittelet klinikkaamme? Imartelevat 97 % käyttäjistä suosittelee Alfapet eläinlääkäriklinikkaa. Tuttavan suosituksesta klinikalle löysi 26 % vastaajista, paikallistuntemus auttoi 35 % ja Googlen 20 % - asiakkaista. Tuttavien suosituksilla on väliä!